Het gezicht achter rijschool Joore

Rijschool Joore tilburg | riijschool | tilburg | rijschool
Niels Joore

eigenaar rijschool Joore

Mijn naam is Niels Joore

Nieuwsgierig naar onze ervaren rijschool in Tilburg? 

Ik ben Niels Joore, 34 jaar oud. Sinds mijn actieve loopbaan heb ik altijd de interesse gehad om mensen te helpen hun persoonlijke doelstellingen te behalen. Als rijcoach kan ik dit dan ook dagelijks toepassen en dat brengt veel afwisseling en uitdagingen met zich mee.

Bij mijn rijschool in Tilburg bied ik een persoonlijke benadering die aansluit bij jouw leerbehoeften. Of je nu een beginnende leerling bent of juist wat extra rijlessen nodig hebt, samen werken we aan het ontwikkelen van essentiële rijvaardigheden en het vergroten van je zelfvertrouwen.

Kwaliteit

Bij onze rijschool staat kwaliteit centraal. We streven ernaar om de beste rijopleidingen aan te bieden, met aandacht voor zowel de theoretische kennis als de praktische vaardigheden. Onze ervaren instructeur zorgen voor een gestructureerde en professionele aanpak, zodat je met vertrouwen en veiligheid de weg op gaat.

Vaardigheden

Bij onze rijschool leggen we de nadruk op het ontwikkelen van vaardigheden die van essentieel belang zijn als beginnend bestuurder. Onze instructeur begeleiden je bij het leren van alle nodige manoeuvres, het inschatten van verkeerssituaties en het beheersen van verschillende rijtechnieken. Met onze uitgebreide training en praktijkgerichte aanpak ben je goed voorbereid op elke uitdaging op de weg.

Passie

Bij onze rijschool delen we een gedeelde passie. Die van essentieel belang zijn als beginnend bestuurder om onze leerlingen te inspireren en te motiveren tijdens hun rijopleiding. Met enthousiasme en toewijding zorgen we ervoor dat elke leerling de passie voor autorijden ontdekt en met plezier achter het stuur stapt.

ONZE WERKWIJZE

Een uniek plan op maat

Ieder mens is in mijn beleving “uniek” en dat maakt mijn werk als rijcoach ontzettend leuk en afwisselend. 

Onze rijschoolvisie is: “Dat alles te leren is, wanneer je terug gaat naar de essentie en dat is “waarom je iets wilt bereiken”. Vanuit dit positieve gevoel en enthousiasme is het niet alleen makkelijker, maar
vooral ook leuker om de leerstappen eigen te maken.

Reviews

Wat onze klanten over ons zeggen

schrijf een review

Heb jij een goeie ervaring met rijschool Joore gehad? En zou je dit ook nog willen delen? Klik dan hier en schrijf je review!

Heb je een vraag?

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier, telefonisch via 06-40055991 of per e-mail via info@rijschooljoore.nl