Onze pakketten

Onze werkwijze

Een uniek plan op maat

Binnen onze rijschool kun je op de manier die bij jouw past rijlessen volgen. Iedere persoon leert namelijk op zijn of haar eigen tempo.
Dit kan in de vorm van een lespakket of losse rijlessen. De aanpak van de rijopleiding en de te nemen stappen worden besproken tijdens het intakegesprek na een proefles van 60 minuten. Deze kennismaking is geheel vrijblijvend. Bij een inschrijving via onze website nemen wij
telefonisch contact met jou op om persoonlijk jouw eventuele start situatie beter te kunnen bepalen.
0 %
Persoonlijke hulp
0 %
waterdicht plan

Rijschool Joore

Onze werkwijze

Onze manier van les geven kun je omschrijven als lerend Leren! Dit houdt in dat we je begeleiden in de te leren leerstof en coachen in wat je al weet uit bijvoorbeeld eerder opbouwde theoretische- of praktische ervaringen. We verbinden verkeerssituaties niet alleen met theoretisch gerelateerde rijlessen, maar ook met voorbeelden uit het dagelijks leven.

Daarnaast vinden we het belangrijk dat jij alles uit je jezelf kunt halen. Dit bereiken we door de rijlessen niet alleen leerzaam, maar ook interactief te houden. De balans tussen actief leren en plezier maken zorgen ervoor dat jouw rijopleiding een feestje is.
Rijschool Joore Tilburg

Ons plan van aanpak

Rijangst

Bij onze rijschool begrijpen we dat rijangst een enorme belemmering kan zijn bij het behalen van je rijbewijs. We zijn gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met rijangst en bieden een ondersteunende en geduldige aanpak. Onze ervaren instructeur zorgt voor een veilige en vertrouwde omgeving, waarin je stap voor stap je zelfvertrouwen achter het stuur kunt opbouwen. Met onze specifieke focus op rijangst helpen we je om je angst te overwinnen en met succes je rijbewijs te behalen.

0 %
Persoonlijke hulp
0 %
waterdicht plan

Hoe wij ervoor zorgen dat iedereen slaagt

Faalangst

Bij onze rijschool begrijpen we dat faalangst een uitdaging kan zijn tijdens het leren autorijden. Daarom zijn we er trots op dat we mensen met faalangst op een effectieve en ondersteunende manier begeleiden. Onze instructeur heeft ervaring in het werken met faalangstige leerlingen en bied een rustige en geduldige leeromgeving. We passen onze lesmethoden aan om jou te helpen vertrouwen op te bouwen, angsten te overwinnen en succesvol je rijbewijs te behalen.

Rijschool Joore tilburg | riijschool | tilburg | rijschool

Pakketten

Kies het pakket wat bij jouw past

Pakket 1

€ 3000,-

Pakket 2

€2190

Onze leerlingen

Onze trotse leerlingen

Ben jij de volgende die in dit rijtje
wordt toegevoegd?
Rijschool Joore tilburg | riijschool | tilburg
Shurayson

Een hele fijne rij-instructeur, waar ik direct een klik mee had. Heeft mij rustig begeleid in de lessen en mij de tijd gegeven mijzelf te ontwikkelen! De eerste keer geslaagd en een dikke aanrader naar iedereen die zijn rijbewijs wilt halen. Dankjewel Niels!

Rijschool Joore tilburg | riijschool | tilburg
Tessa

Toen ik een rijschool ging zoeken, heb ik gelet op hoe een rijinstructeur om zou gaan met faalangst. Tijdens mijn eerste rijles met Niels, stelde hij mij meteen op mijn gemak. Niels kijkt naar wat je nodig hebt als persoon en behandelt iedereen naar zijn of haar behoefte. Ondanks dat ik het erg spannend vond, heb ik mijn rijbewijs gehaald met hulp van Niels. Ik zou rijschool Joore aan iedereen aanraden!

Rijschool Joore tilburg | riijschool | tilburg | rijschool
Taher

Fantastische ervaring met Niels.Goed les gekregen, 24 lessen en in 1 keer geslaagd bij Joore rijschool. Ik kan het iedereen aanraden! Dankzij Niels!! Top instructeur!

FAQ

Vind hier onze veel gestelde vragen

Zit jou vraag er niet tussen? Neem contact met ons op en wij beantwoorden hem voor je!

Vanaf november 2011 mag je starten met een rij opleiding vanaf 16,5 jaar. Deze nieuwe regel staat ook wel bekend als het 2todrive experiment. Je mag dan je praktijkexamen afleggen op de dag dat je 17 jaar bent geworden.

Nee, echter raden wij wel aan om deze zo snel mogelijk tijdens de opleiding te behalen. Het vergroot je verkeersinzicht en je kunt je dan volledig focussen op de praktijklessen. Je hebt het theoriecertificaat nodig voordat je op praktijkexamen gaat.

Wij bieden losse rijlessen aan voor een tarief van € 56 per les. Het is mogelijk om  individuele rijlessen te nemen zonder aanvullende verplichtingen of pakketten.

Rijschool Joore biedt ook een praktische oplossing voor het behalen van je rijbewijs met een theoriepakket dat beschikbaar is via onze app voor een prijs van slechts € 50.

Bij rijschool Joore bieden we ook de mogelijkheid om pakketten op maat te maken die aansluiten bij de individuele behoeften van onze leerlingen. Of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt, we kunnen een persoonlijk pakket samenstellen dat past bij jouw specifieke doelen en planning. Neem contact met ons op voor meer informatie hierover. 

Onze rijschool heeft een erkende instructeur die gespecialiseerd is in het begeleiden van mensen met faalangst. We begrijpen dat faalangst een uitdaging kan zijn en bieden speciale begeleiding en ondersteuning aan om je te helpen deze te overwinnen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze speciale programma’s en aanpak voor faalangst.

Ja, wij bieden ook mogelijkheden voor spoedcursussen of versnelde rijlessen. Als je snel je rijbewijs wilt halen, kunnen we een intensief lesprogramma samenstellen dat is afgestemd op jouw beschikbaarheid en leerbehoeften. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze spoedcursussen en versnelde rijlessen.

Ja, wij bieden de mogelijkheid om te betalen in termijnen. We begrijpen dat het behalen van je rijbewijs een investering kan zijn, daarom hebben we flexibele betalingsmogelijkheden om het voor jou gemakkelijker te maken. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze betalingsregelingen en opties voor betalingen in termijnen.

Ja, wij bieden begeleiding aan bij het aanvragen van het rijbewijs. We begrijpen dat het aanvragen van een rijbewijs een proces met specifieke vereisten en documenten is en staan klaar om je te begeleiden en te ondersteunen bij elke stap. Onze ervaren instructeur helpt je graag bij het invullen van de benodigde formulieren en het uitleggen van de vereisten voor het verkrijgen van je rijbewijs.

Heb je een vraag?

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier, telefonisch via 06-40055991 of per e-mail via info@rijschooljoore.nl